Clicky

SHOCKWAVE THERAPIE BEHANDELING

Hielspoor

Alle hielpijn gerelateerde klachten komen aan bod. De meest voorkomende zijn hielspoor en fasciitis plantaris. Dit is de latijnse benaming voor peesbladontsteking onder de voet.

Elleboog

Op deze pagina wordt besproken wat de beste behandelopties zijn voor een tenniselleboog. Sommige noemen het een tennisarm, wat voor dezelfde aandoening staat.

Enkel

Op deze pagina wordt het nut van shockwave therapie bij de enkel besproken. De vraag wanneer je eswt wel en niet kan toepassen, wordt hier beantwoord.

Hand

Verschillende aandoeningen aan de hand komen aan bod. Een veelvoorkomend probleem is de ziekte van Dupuytren. Ook de springvinger kan erg vervelend zijn. Lees verder om de beste behandelingen te ontdekken.

Heup

Een slijmbeursontsteking van de heup is een klacht die veel gehoord wordt tegenwoordig. Kan shockwave therapie hier de helpende hand bieden?

Knie

De knie heeft veel pezen en banden die behandeld kunnen worden met shockwave. Enkele voorbeelden zijn de kniepees en de kruisbanden. Andere problematiek waarvoor eswt geschikt kan zijn is een lopersknie, jumpers knee of Osgood Schlatter.

Schouder

De schouder heeft te maken met veel verkalkingen van pezen, inklemmingen en peesontstekingen. Net zoals een frozen shoulder kan shockwave therapie hier een rol van betekenis spelen.

Achillespees

Een achillespeesontsteking kan heel invaliderend zijn. Het lopen wordt je ontnomen. Een snelle en effectieve behandeling is dan ook gewenst.

Mortons neuroom

Naast een operatie zijn er nog een aantal andere behandelopties. Een daarvan is shockwave therapie. Lees verder hoe effectief deze behandeling is.

Shin Splints

Shin Splints komen veel voor bij sporters. Meerdere oorzaken kunnen aan het ontstaan bijdragen. belangrijk is deze te achterhalen. Vervolgens kan ESWT worden ingezet om het herstel te bevorderen.