Shockwave Therapie Drenthe

De shockwave praktijken met oog voor kwaliteit
Shockwave Therapie Beuzenberg loactie Peize, Provincie Drenthe
Bel Mij Terug

Voor- en achternaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Tel
050-5536659
Email

Adres
Zuster Kleveringastraat 101-c 9321 CK Peize
Praktijk Info
Fysiotherapie Beuzenberg ligt in Peize, een plaats tussen Roden en Assen ten Noorden van Assen in de gemeente Noordenveld. De praktijk zit gevestigd binnen het medisch centrum in Peize op de 1e etage. De praktijk is prima te bereiken vanuit omliggende plaatsen, zoals Eelde, Norg, Roden, Assen en Leek. Meer informatie vindt je hier.

Bennie de Jonge

Tel
0591-393256
Email

Adres
Schoorstraat 2 7891 JW Klazienaveen
Praktijk Info
Fysiotherapie Bennie de Jonge ligt aan de grens van Duitsland en Nederland in het dorp Klazienaveen. Mensen vanuit Emmen en Nieuw Amsterdam hoeven maar een kwartiertje te rijden om gebruik te maken van de uitstekende service.

De Vries

Tel
0528-270747
Email

Adres
van Limburg Stirumstraat 22 7901 AR Hoogeveen
Praktijk Info
Fysio de Vries is gelegen in Hoogeveen. Deze gemeente ligt tussen Meppel en Coevorden.

De Vries

Bennie de Jonge

Beuzenbroek

Prijs

  • Volledige vergoeding

Service

  • Afspraak binnen 48 uur
  • Parkeergelegenheid
  • Ook ‘s avonds open

Kwaliteit

  • Jarenlange ervaring
  • Nieuwste apparatuur
  • Beste behandelprotocol
shockwave therapie Drenthe
shockwave therapie Emmen
shockwave therapie Assen
shockwave therapie Hoogeveen

Shockwave Therapie Drenthe

De praktijken op deze site zijn professioneel uitgerust om je optimaal te kunnen behandelen met bijvoorbeeld shockwave therapie. Naast deze therapievorm, zijn er altijd andere specialisaties aanwezig. Mocht het nodig zijn, dan kunnen verschillende behandelvormen worden gecombineerd voor een nog beter resultaat.

Volledige shockwave therapie vergoeding gegarandeerd

In Nederland zijn er nogal wat verschillen met betrekking tot de kosten voor shockwave. Dit heeft verschillende oorzaken, waar we niet verder over zullen uitweiden. Belangrijk is dat praktijken die zijn aangesloten bij Shockwave Therapie Drenthe, de kosten helemaal verhalen op je aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Dus de enige voorwaarde is dat je deze hebt afgesloten en je nog niet door je behandelingen heen bent dit jaar.

Diverse openingstijden

Iedere praktijk hanteert zijn eigen beleid ten aanzien van de openingsuren. Meestal kun je ook in de avonduren terecht. Dit wel zo gemakkelijk als je overdag niet in de mogelijkheid bent om een afspraak te maken. Vraag naar de exacte tijden bij jouw specifiek praktijk.

Parkeren en openbaar vervoer

Uiteraard zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar bij elke praktijk. Ook is het altijd mogelijk om met het openbaar vervoer een bezoek te brengen.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de alternatieven voor shockwave?
Dat is afhankelijk van veel factoren, zoals het soort klacht, duur van de klacht en beloop. Vaak is het enige alternatief een operatie bij langdurige klachten, waarbij alles al is geprobeerd.