Clicky

Shockwave Therapie Friesland

Jouw praktijk in Friesland voor ESWT
Shockwave Therapie Praktijk in Friesland
Bel Mij Terug

  Voor- en achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email Je Vraag

   Tel
   0511-47337
   Adres
   Sportlaan 10 9271 VN De Westereen
   Praktijk Info

   Therapie & Trainingscentrum de Vesteynde is gelegen in de Westereen, in de driehoek Dokkum, Leeuwarden en Drachten.

   Prijs

   • Volledige vergoeding als onderdeel van fysiotherapeutisch behandelplan en bij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie

   Service

   • Afspraak binnen 48 uur
   • Parkeergelegenheid
   • Ook ‘s avonds open

   Kwaliteit

   • Jarenlange ervaring
   • Inclusief echografie
   • Evidence based

   De Vesteynde

   shockwave therapie Friesland
   shockwave therapie Heerenveen
   shockwave therapie Leeuwarden
   shockwave therapie Drachten

   Deze twee praktijken hebben al nodige mensen behandeld met klachten zoals spina calcaneï (hielspoor) en schoudergerelateerde klachten. De resultaten zijn verbluffend positief te noemen. Zeker in combinatie met andere fysiotherapeutische specialiteiten kunnen de beste voorwaarden voor herstel worden gecreëerd.

   De vergoeding van de kosten bij Shockwave Therapie Friesland

   Als je bij een fysiotherapeut een behandeling krijgt, en je hebt een verzekering voor fysiotherapie afgesloten, verwacht je geen extra factuur. Deze krijg je bij ons dan ook niet. Elke behandeling wordt gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. De behandeling wordt in alle gevallen vergoed, mits je een aanvullende fysio verzekering hebt. Een aandachtspunt is wel om even te controleren of je nog niet door je fysio budget heen bent voor dit jaar. ESWT of Shockwave maakt dus onderdeel uit van de reguliere fysiotherapie behandeling en is als zodanig onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling.

   Openingstijden

   Overdag krijg je misschien geen vrij van het werk, je moet op de kinderen of kleinkinderen passen. Of je hebt een andere reden waarom je tijdens de dag geen afspraak kan maken bij de fysio, terwijl dit wel nodig is. Geen probleem, bij Shockwave Therapie Friesland kun je ook in de avonduren terecht. Informeer bij je praktijk naar keuze naar de precieze openingstijden.

   Parkeergelegenheid

   Met de auto naar je afspraak kunnen komen is wel zo gemakkelijk. Bij de praktijken zijn dan ook voldoende parkeerplaatsen beschikbaar om je auto te parkeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om het het openbaar vervoer te komen.

   Veelgestelde Vragen

   Behandelen jullie ook aan huis met shockwave therapie?
   Helaas is dat nog niet mogelijk. Het apparaat is te zwaar en te groot om mee te nemen in auto. Er bestaan wel lichtere versies, speciaal bedoelt voor mobiel gebruik. Wellicht een idee om in de toekomst over na te denken.