Shockwave Therapie Groningen

De beste shockwave praktijken in Groningen

Prijs

  • Volledige vergoeding

Service

  • Afspraak binnen 48 uur
  • Parkeergelegenheid
  • Ook ‘s avonds open

Kwaliteit

  • Jarenlange ervaring
  • Nieuwste apparatuur
  • Beste behandelprotocol
Shockwave Therapie Beuzenberg Locatie Groningen
Bel Mij Terug

Voor- en achternaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Stel je vraag per email

Tel
050-3111827
Adres
Westerhaven 64 9718 AC Groningen
Praktijk Info
Fysiotherapie Beuzenberg ligt in het centrum van de stad Groningen aan de Westerhaven 64 in de schilderbuurt. De schildersbuurt is een buurt in de stad Groningen direct westelijk van de binnenstad. De locatie is prima bereikbaar vanuit omliggende plaatsen, zoals Haren, Hoogkerk, Bedum, Hoogezand en Zuidhorn. Hier is de link naar de praktijk.

Fyzigo

Tel
0597-612400
Email

Adres
Scholtenswijk 1 9665 KN Oude Pekela
Praktijk Info
Fyzigo ligt in Pekela, een dorp tussen Winschoten en Veendam. Fysizo beschikt over drie locatie, met een plek voor shockwave therapie. De apparatuur is mobiel, dus kan in principe overal worden toegepast.

Beuzenberg

Fyzigo

shockwave therapie groningen
shockwave therapie veendam
shockwave therapie winschoten
shockwave therapie haren

Shockwave therapie is uitermate geschikt bij chronische peesaandoeningen. Het kan worden ingezet bij onder andere:

Tijdens de eerste afspraak wordt bij Shockwave Therapie Groningen een uitvoerige intake en onderzoek gedaan om de problematiek volledig in kaart te brengen. Aan de hand van de gevonden gegevens wordt een behandelplan opgesteld om het herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Naast de behandeling in de praktijk, krijg je ook professioneel advies en informatie over de aandoening.

De kosten bij Shockwave Therapie Groningen

Zonder concessies te doen aan de kwaliteit, wordt de behandeling volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. De voorwaarde is dat je beschikt over een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Kijk voordat je een afspraak maakt wel even na of je niet door je fysio budget heen bent voor het lopende jaar.

Ruime openingstijden

De praktijken hanteren ruime openingstijden om zo iedereen een kans te geven om een afspraak te plannen. Dit betekent dat je ook tijdens de avonduren terecht kan voor een afspraak. Neem contact op bij je gekozen praktijk voor de exacte tijden.

Parkeergelegenheid en openbaar vervoer

De praktijken zijn altijd bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar om je auto te parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen.

Veelgestelde Vragen

Doet de behandeling veel pijn?
De behandeling is niet pijnloos, maar de intensiteit kan wel worden aangepast per individu. Hierdoor kan de juiste dosering worden toegediend, die verdraagzaam is.