Shockwave Therapie Utrecht

De beste Shockwave praktijken in Utrecht met volledige dekking

Prijs

  • Volledige vergoeding

Service

  • Afspraak binnen 48 uur
  • Parkeergelegenheid
  • Ook ‘s avonds open

Kwaliteit

  • Jarenlange ervaring
  • Nieuwste apparatuur
  • Beste behandelprotocol
Shockwave Therapie Utrecht en Braambrugge - Fysio BB

BB

Tel
0294-291715
Email

Adres
Prins Mauritslaan 5 1396 JZ Braambrugge
Praktijk Info
Fysio BB ligt in Braambrugge, een dorp in de gemeente De Ronde Venen, provincie Utrecht. Een ander dorp, dat in de buurt ligt is Abcoude.

Fysiotherapie de Neckar voor shockwave therapie in Utrecht

De Neckar

Tel
030-2642650
Email

Adres
Werradreef 1 3562 CW Utrecht  
Praktijk Info
Fysiotherapie de Neckar ligt in de wijk Overvecht, gemeente Utrecht. De wijken Noordwest en Noordoost zijn aangrenzend. Ook de binnenstad is niet ver verwijderd van de praktijk.  

Fysio BB

Fysiotherapie de Neckar

shockwave therapie utrecht
shockwave therapie praktijk utrecht
shockwave utrecht
shockwave therapie provincie utrecht

Deze aangesloten fysiotherapiepraktijken hebben allemaal ruime ervaring bij de behandeling met shockwave therapie. De therapie is zeer effectief bij bijvoorbeeld hielpijn, schouderpijn en andere peesgerelateerde problematiek.

Shockwave therapie Utrecht en volledige vergoeding?

Een pluspunt bij deze praktijken in Utrecht is de volledige vergoeding. Vanuit je fysiotherapie verzekering (aanvullende verzekering) wordt de behandeling gedekt. Dit betekent geen extra kosten. Mocht de behandeling onverhoopt niet helpen, heb je in ieder geval geen honderen euros uitgegeven.

Openingstijden, ook ‘s avond?

Vanwege de ruime openingstijden kun je ook in de avonduren terecht. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om een afspraak te maken wanneer het jou uitkomt. Informeer naar de precieze openingstijden bij de betreffende praktijk.

Parkeergelegenheid

De praktijken hebben altijd genoeg plaatsen om je auto te parkeren. Hierdoor wordt de bereikbaar met de auto gegarandeerd.

Veelgestelde Vragen

Waarom wordt bij jullie shockwave wel volledig vergoed?
Dit is een keuze die we maken als praktijk. Shockwave therapie Utrecht biedt graag een goede service. Een aspect daarvan is de kosten zo laag mogelijk te houden voor de patiënten. De zorgpremie is immers al hoog genoeg.