Clicky

Shockwave Therapie Alkmaar

Jouw Shockwave Praktijk in Alkmaar
Groups for Balance Fysiotherapie en Shockwave Therapie Alkmaar

Kwaliteit

 • Jarenlange ervaring
 • Nieuwste apparatuur
 • Beste behandelprotocol

Service

 • Afspraak binnen 48 uur
 • Parkeergelegenheid
 • Ook ‘s avonds open

Prijs

 • Volledige vergoeding
Bel Mij Terug

  Voor- en achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Email je vraag

   Adres
   Gezondheidscentrum Alkmaar
   Frans Halsstraat 49
   Tel
   072-7210902

   Shockwave Alkmaar

   Shockwave Therapie in Alkmaar

   Groups for Balance heeft de beschikking over moderne shockwave en echografie apparatuur om je klachten zo snel en accuraat mogelijk te verhelpen. Elk mens is uniek en verdient dus ook een unieke aanpak. Daarom werken we bij GvB enkel met therapievormen die bewezen effectief zijn, zoals shockwave bij hielspoorklachten.

   Bij het eerste contact wordt begonnen met een vraaggesprek om je klacht en hulpbehoefte helder in kaart te brengen. Vervolgens vindt er een grondig onderzoek plaats. Na analyse van de gegevens wordt een diagnose gesteld en een plan van aanpak gemaakt samen met jou. Op deze manier weet je precies wat je wachten staat en ben je in staat om zelf ook actief mee te werken aan je herstel.

   De vergoeding van een shockwave behandeling

   Aangezien shockwave therapie bij onze praktijken in Alkmaar en Egmond aan Zee een onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling is, hoef je geen extra kosten te maken. Het is voldoende om een aanvullende fysiotherapie verzekering te hebben om de kosten te dekken. Wel is het belangrijk dat je controleert of niet alle fysio behandelingen voor dit jaar zijn verbruikt.  

   De Openingstijden

   Maandag: 8.00 – 18.00 Dinsdag: 8.00 – 21.00 Woensdag: 8.00 – 21.00 Donderdag: 8.00 – 18.00 Vrijdag: 8.00 – 16.00 Zaterdag: 8.30 – 11.30
   shockwave therapie alkmaar
   shockwave alkmaar
   eswt
   shockwave therapy

   Veelgestelde Vragen

   Hoeveel behandelingen heb ik nodig om van mijn hielspoor af te komen?
   Hielklachten kunnen hardnekkig zijn. Vaak lopen mensen er jaren mee rond en hebben allerlei behandelvormen geprobeerd. De combinatie van echo en shockwave heeft het voordeel dat de oorzaak preciezer behandeld kan worden. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle behandeling enorm vergroot. Vaak zijn vier tot zes behandelingen voldoende om een aanzienlijke pijnverlichting te krijgen. Wel is het van belang om de adviezen goed op te volgen die je krijgt van je fysio.