Clicky

Shockwave Therapie Breda

De beste kwaliteit in de omgeving van Breda voor shockwave

Kwaliteit

 • Jarenlange ervaring
 • Nieuwste apparatuur
 • Beste behandelprotocol

Service

 • Afspraak binnen 48 uur
 • Parkeergelegenheid
 • Ook ‘s avonds open

Prijs

 • Volledige vergoeding
Tel
076-5145418
Email

  Adres
  Stadionstraat 11 b8 4815NC Breda
  Praktijk Info
  Ragas & Sip is gelokaliseerd in Breda. Door de ligging bij voetbalclub NAC, is de praktijk prima bereikbaar vanuit de hele regio. Mensen komen vanuit Oosterhout en zelfs Roosendaal voor de uitstekende service naar Shockwave Therapie Breda.

  Ragas & Sip

  shockwave therapie breda
  shockwave therapie oosterhout
  shockwave therapie Roosendaal
  shockwave therapie etten-leur

  Ragas & Sip, welkom

  Ons team staat garant voor kwaliteit en doorzettingsvermogen. We behandelen resultaatgericht. Daarom zijn onze fysio’s één voor één getraind om het beste uit jou te halen. Of je nu topsport bedrijft of een operatie achter de rug, hebt, we streven altijd naar het maximaal haalbare.

  Shockwave therapie is een van de specialisatie de we in huis hebben. Het is een moderne en effectieve manier om aandoeningen zoals bijvoorbeeld een peesbladontsteking,  te verhelpen. Het is echter een onderdeel van een compleet behandelprogramma dat wordt opgesteld. Dit kan natuurlijk niet zonder een uitgebreid onderzoek. Het behandelplan dat hieruit voortkomt, is toegespitst op jouw hulpvraag.

  Wordt shockwave therapie helemaal vergoed?

  Deze vraag wordt vaak vaak gesteld. Het antwoord is ja, door alle zorgverzekeraars. Bij Shockwave Therapie Breda wordt ESWT gezien als een onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Daarom is een aanvullende fysiotherapie verzekering voldoende om geen extra kosten te maken. Wel even opletten dat je niet door je fysio budget van dit jaar heen bent.

  Openingstijden bij Shockwave Therapie Breda

  We hanteren flexibele openingstijden, zodat iedereen een afspraak kan plannen wanneer het hem of haar schikt.

  Parkeergelegenheid en openbaar vervoer

  Parkeerplekken zijn er in overvloed. Ook is het geen probleem om met het openbaar vervoer te komen.

  Veelgestelde Vragen

  Ik heb CZ gebeld en zij geven aan shockwave niet te vergoeden, hoe zit dit?
  De helpdesks van de zorgverzekeraars geven niet altijd de juiste informatie over dit onderwerp. Bij ons is shockwave namelijk een onderdeel van fysiotherapie, dus wordt als fysiotherapie gedeclareerd. Fysiotherapie wordt wel vergoed door CZ, dus ook jouw shockwave behandeling bij ons.