Shockwave Therapie Den Haag

Jouw top shockwave praktijk in Den Haag en omgeving

 

Kwaliteit

 • Jarenlange ervaring
 • Nieuwste apparatuur
 • Beste behandelprotocol

Service

 • Afspraak binnen 48 uur
 • Parkeergelegenheid
 • Ook ‘s avonds open

Prijs

 • Volledige vergoeding
Statera Fysio

Locatie Den Haag

Bel Mij Terug

Voor- en achternaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Email je vraag

Adres

Buurthuis van de Toekomst
Sportpark Zonneveld
Guido de Moorstraat 35

2548 ZS

Den Haag

Tel

+31 6 14 65 11 00

Locatie Nootdorp

Bel Mij Terug

Voor- en achternaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Email je vraag

Adres

Markt 1

2631 ED

Nootdorp

Tel

+31 6 24 22 07 14

Statera Fysio - Locatie Markt

Statera Fysio - Locatie Den Haag

Shockwave Therapie in Den Haag en Omstreken

shockwave Therapie in Den Haag en omgevingStatera Fysio helpt met het bereiken van een optimaal resultaat in een zo kort mogelijk tijd, want mensen willen zo snel mogelijk van hun blessures af. Het lichaam heeft uit zichzelf het  vermogen om te herstellen. Het herstelvermogen kan verbeterd worden door een gezonde, fitte levensstijl en verschillende behandelvormen die de herstelreacties kunnen bevorderen.

Statera Fysio is de eerste praktijk in Nootdorp die gebruik maakt van Shockwave therapie. Shockwave therapie is een intensieve behandelmethode die wordt ingezet bij langdurig letsel aan pezen, banden en spieren . Veel van deze letsels zijn sportgerelateerd door overbelasting of onjuist gebruik van materiaal bij hardlopen en wielrennen. Overbelasting vindt behalve bij sporters ook bij werk plaats waar bepaalde bewegingen veelvuldig herhaald worden. Voorbeelden van deze letsels zijn:

 • Chronische schouderklachten, met of zonder kalkafzetting op de pezen (supraspinatuspees, bicepspees, infraspinatuspees enz.)
 • Chronische elleboogpijn (tennis- of golferselleboog)
 • Pijn net onder de knieschijf (jumpersknee)
 • Chronische pijn aan de achillespees (achillodynie)
 • Hielpijn (hielspoor, fasciitis plantaris)
 • Chronische nek-, schouder- of rugpijn en spanning (trigger points)
 • Andere vormen van tendinitis en tendinose

Het lichaam is constant op zoek naar een evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Het lichaam kan geblesseerd raken doordat het uit balans is. Dit betekent dat iemand meer doet dan hij aankan of juist te weinig doet. Statera Fysio helpt de patiënt om het evenwicht terug te krijgen en om de belastbaarheid te optimaliseren.

 

Niet alleen shockwave

statera fysio met sylNaast de behandeling met shockwave therapie heeft Statera Fysio ook ervaring met:

 • het maken van trainingsschema’s en trainen met (top-)sporters.
 • Revalidatie na blessures of ziekte
 • Behandelingen bij ademhalingsproblemen zoals COPD, astma, longemfyseem en taaislijmziekte
 • Behandelingen bij suikerziekte DM type 1 en 2
 • Behandeling bij artrose (knie en heup)

 

Even voorstellen

Annemieke Schmidt als FysioAnnemarieke Schmidt is in 2002 afgestudeerd op de Hoge School in Leiden en heeft in 2015 haar master diploma voor sportfysiotherapie gehaald. Ze  heeft jaren ervaring opgedaan met fysiotherapie en shockwave therapie in Den Haag en in Zoetermeer. Ook heeft ze bij verschillende sportclubs en takken van sport gewerkt zoals bijvoorbeeld ADO Den Haag en SVH (voetbal), Zoetermeer Panthers (ijshockey), Crayenhout (hockey) en Don en Burgersdijk (tennis). Sinds februari 2016 heeft ze Statera Fysio opgericht in Nootdorp om daar shockwave therapie en (sport)fysiotherapie te combineren.

Ze beschikt over de nieuwste shockwave apparatuur, maakt gebruik van de laatste shockwave protocollen en haar kennis is up to date. Ze vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wetenschappelijke artikelen en combineert deze kennis met haar ervaringen uit de praktijk. Op dit moment volgt ze de opleiding osteopathie bij college Sutherland in Amsterdam.

Ze is CKR en big geregistreerd en ze is lid van het KNGF en NVFS.

 

De kosten van een shockwave behandeling

Bij Shockwave Therapie Den Haag worden de kosten verhaald op je aanvullende fysio verzekering. Wij vragen dan ook geen extra eigen bijdrage. De premie voor je zorgverzekering is immers al hoog genoeg. Zo kan elke blessure die behandeling nodig heeft, daadwerkelijk worden aangepakt. Mocht je niet zijn geen aanvullende verzekering hebben voor fysio, dan zijn de kosten nog altijd een stuk lager, vergeleken met andere praktijken.

 

De Openingstijden

De locatie op de Markt bij Anytime Fitness is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 13.00 uur.

De andere locatie bij SV Nootdorp is geopend op woensdag en vrijdag van 15.00 uur tot 20.00 uur en zondags van 10.00 tot 14.00 uur.

shockwave therapie den haag
shockwave den haag
shockwave therapie in den haag en omgeving
shockwave therapie kijkduin - Segbroek

Veelgestelde Vragen

Vergoed Zilveren Kruis ook een shockwave therapie behandeling?

Bij Shockwave Therapie Den Haag valt een shockwave behandeling onder fysiotherapie. Vandaar wordt de behandeling vergoed door elke zorgverzekeraar, mits je aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie.