Clicky

Shockwave Therapie Maastricht

De beste praktijk in de omgeving van Maastricht voor je shockwave behandeling
shockwave therapie Maastricht en omgeving
Bel Mij Terug

  Voor- en achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Stel hier je vraag per email
  [contact-form-7 404 "Not Found"]
  Praktijk Info
  Fysio BT ligt in net buiten Maastricht, in Berg en Terblijt. De praktijk is door deze ligging gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende plaatsen, zoals Maastricht, Meerssen, Valkenburg en zelfs Heerlen. Hier vind je meer informatie over de praktijk.
  Tel
  043-6040733
  Adres
  Laathofstraat 14 6325 CZ Berg en Terblijt

  Fysio BT

  Kwaliteit

  • Jarenlange ervaring
  • Nieuwste apparatuur
  • Beste behandelprotocol

  Service

  • Afspraak binnen 48 uur
  • Parkeergelegenheid
  • Ook ‘s avonds open

  Prijs

  • Volledige vergoeding
  eswt Maastricht
  shockwave therapie Meerssen
  shockwave therapie Valkenburg
  shockwave therapie Heerlen

  Fysio BT

  Even voorstellen

  We zijn met drie fysiotherapeuten die de shockwave behandeling toepassen bij shockwave: Zef BoutsZef Bouts als shockwave therapeut in Maastricht en omgeving Jarenlang ervaring in het toepassen van shockwave therapie. Daarnaast gespecialiseerd in McKenzie, sportfysiotherapie, Cyriax, fysiotaping en medische trainingstherapie.       Susan van Gerwen - shockwave therapie in gemeente Valkenburg Susan van Gerwen ESWT is mijn passie, omdat de resultaten vaak spectaculair zijn. Zowel de snelheid van herstel en mate van herstel zijn soms verbluffend te noemen, zonder te overdrijven. Soms kan de combinatie van een fysiotape of extra oefeningen en advies net dat extra zetje geven richting volledig herstel.     Raoul Gelders als fysio in Berg en Terblijt en omgeving Raoul Gelders Ook ik ben een fanatiek shockwaver. Soms is de combinatie met manuele therapie noodzakelijk om onderliggende problematiek op te lossen, zoals bijvoorbeeld een bekkenscheefstand, waardoor je verkeerd gaat lopen. Hierdoor kan dan hielpijn door ontstaan.   Shockwave Therapie Maastricht staat graag voor je klaar om de beste behandeling te geven, toegespitst op jouw individuele behoefte. Elk persoon is anders en dat realiseren we ons heel goed. Daarom stellen we altijd in samenspraak met de patiënt een behandelplan op na een grondig onderzoek. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en krijg je de juiste adviezen mee, waar je direct mee aan de slag kan.

  Onze praktijk heeft heeft jarenlang ervaring op het gebied van shockwave therapie (eswt). De behandeling kan zeer goed helpen bij onder ander hielpijn, schouderklachten en peesproblematiek.

  Shockwave Therapie Maastricht en de kosten

  Een groot pluspunt bij Fysio BT is de vergoeding vanuit je aanvullende verzekering voor fysiotherapie voor shockwave. Wij vragen geen extra eigen bijdrage jou als patiënt, omdat we vinden dat de zorgpremie al hoog genoeg is. Zo kan iedereen die de behandeling nodig heeft, ook daadwerkelijk worden behandeld. Mocht je niet zijn verzekerd voor fysio zijn de kosten nog altijd een stuk lager dan bij andere praktijken.

  Openingstijden

  We hanteren ruime openingstijden, zodat vrijwel iedereen een afspraak kan maken wanneer hem of haar het beste uitkomt. In het weekend zijn we niet geopend.

  Parkeergelegenheid

  Bij de praktijk zijn parkeerplaatsen aanwezig. Hiervoor hoef je niet te betalen en dit zijn genoeg plaatsen om de toegankelijkheid met de auto te waarborgen.

  Veelgestelde Vragen

  Hoe lang duurt een totale behandelepisode?
  De totale duur van een episode kan variëren van een aantal weken tot een aantal maanden, afhankelijk van de ernst van de klacht. Normaal gesproken is 80% van de pijnklachten verdwenen na zo’n 4-6 sessies. Dit betekent niet dat je dan volledig mag belasten. Een rustige opbouw van belasting is belangrijk om het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dit kan prima begeleid worden bij Shockwave Therapie Maastricht, om zo weer je dagelijkse activiteiten op te pakken.