Shockwave Therapie Rotterdam

De praktijk in Rotterdam met volledige vergoeding voor je shockwave behandeling

 

Service

  • Afspraak binnen 48 uur
  • Parkeergelegenheid
  • Ook ‘s avonds open

Kwaliteit

  • Jarenlange ervaring
  • Nieuwste apparatuur
  • Beste behandelprotocol

Prijs

  • Volledige vergoeding
Statera shockwave Rotterdam
Bel Mij Terug

Voor- en achternaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Email

Tel

06-41187595

Adres

Westpolderstraat 1

2652 KW

Berkel en Rodenrijs

Praktijk Info

Statera Fysio is een van de weinige praktijken in Rotterdam, die de shockwave behandeling aanbiedt zonder extra kosten.

 

Statera Fysio - Locatie Rotterdam

shockwave therapie rotterdam
Beste shockwave therapie praktijk in rotterdam
Top shockwave therapie rotterdam Noord - Oost
shockwave rotterdam

Statera Fysio, even voorstellen

Statera Fysio Rotterdam staat voor kwaliteit. Dat is te zien aan het scala aan specialisaties die de praktijk te bieden heeft, zoals shockwave therapie. Een mix van specialisaties kan zo worden ingezet om de beste behandeling aan te bieden. Bij de begeleiding van je gezondheidsprobleem staat onze persoonlijke benadering in combinatie met jouw actieve bijdrage centraal om te komen tot een optimaal herstel.

Shockwave Therapie Rotterdam staat graag voor je klaar om de beste behandeling te geven, toegespitst op jouw individuele behoefte. Elk persoon is anders en dat realiseren we ons heel goed. Daarom stellen we altijd in samenspraak met de patiënt een behandelplan op na een grondig onderzoek. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en krijg je de juiste adviezen mee, waar je direct mee aan de slag kan.

Onze praktijk heeft heeft jarenlang ervaring op het gebied van shockwave therapie (eswt). De behandeling kan zeer goed helpen bij onder ander hielpijn, schouderklachten en peesproblematiek.

Shockwave therapie en de kosten

Een groot pluspunt bij Statera Fysio is dat de shockwave behandeling vergoed wordt vanuit je aanvullende fysio verzekering, indien het een onderdeel is van een fysiotherapeutische behandeling. Wij vragen geen extra eigen bijdrage van jou als patiënt, omdat we vinden dat de zorgpremie al hoog genoeg is. Zo kan iedereen die de behandeling nodig heeft, ook daadwerkelijk worden behandeld. Mocht je niet zijn verzekerd voor fysio zijn de kosten nog altijd een stuk lager dan bij andere praktijken.

De shockwave therapeuten

De fysiotherapeuten bij Statera hebben de juiste training en opleiding gevolgd om het apparaat effectief te kunnen toepassen.

De openingstijden

We hebben zeer ruime openingstijden, zodat elke persoon een afspraak kan plannen wanneer hem of haar dat schikt. Bel gerust voor een afspraak, we hebben meestal plek voor je binnen 24 uur.

De bereikbaarheid

De praktijk is prima te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer.

Veelgestelde Vragen

Wat is de meest voorkomende klacht die wordt behandeld met shockwave therapie?

Hielpijn is veruit de meest behandelde klacht. Dit kan variëren van hielspoor tot fasciitis plantaris. De eerste is een verkalking en de tweede is een ontsteking van het peesblad onder voet. Shockwave Therapie Rotterdam kan deze klachten behandelen met uitstekende resultaten.