Clicky

Shockwave Therapie Utrecht Stad

Jouw praktijk voor shockwave therapie met volledige vergoeding

Kwaliteit

 • Jarenlange ervaring
 • Nieuwste apparatuur
 • Beste behandelprotocol

Service

 • Afspraak binnen 48 uur
 • Parkeergelegenheid
 • Ook ‘s avonds open

Prijs

 • Volledige vergoeding

Fysiotherapie de Neckar voor shockwave therapie in Utrecht

Tel
030-2642650
Email

  Adres
  Werradreef 1 3562 CW Utrecht
  Praktijk Info
  Fysiotherapie de Neckar ligt in het noordelijk deel van de stad Utrecht, in de wijk Overvecht. Vanwege de goede bereikbaarheid kunnen mensen uit andere delen van de stad (Oost, West, Zuid) ook prima terecht bij Shockwave Therapie Utrecht.  

  Fysiotherapie de Neckar

  shockwave therapie Utrecht stad
  shockwave therapie Utrecht Noord
  shockwave therapie Overvecht
  shockwave therapie in de binnenstad van Utrecht

  Fysiotherapie de Neckar

  Het Shockwave Therapie Utrecht team bestaat uit twee fysiotherapeuten, namelijk Maike van Vliet en Willemien Smits. Naast deze twee fysio’s, zijn er nog tien andere therapeuten aanwezig met ieder hun eigen specialisatie.

  Het team staat voor je klaar om je de meest effectieve behandeling te geven, of het nou shockwave, manuele therapie of dry needling is. Aan de hand van de problematiek, wordt de behandeling afgestemd afgestemd op jouw individuele vraag. Elk individu zit anders in elkaar en dat beseffen we ons terdege. Vanwege deze reden wordt het behandelplan altijd samen met jou opgesteld na een uitgebreid onderzoek. Op deze manier weet je wat je kan verwachten en krijg je direct de juiste informatie en advieze omtrent je klacht.

  We hebben ruime ervaring met shockwave therapie (eswt). Deze therapievorm is zeer effectief bij onder andere pijn aan de hiel, zoals hielspoor, peesklachten aan de schouder en andere peesklachten.

  De kosten van shockwave therapie

  Een niet te onderschatten voordeel bij Shockwave Therapie Utrecht is de vergoeding. Als een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt, wordt shockwave namelijk vergoed door elke zorgverzekeraar. Dit betekent dus geen eigen bijdrage voor jou, omdat we vinden dat dit een onderdeel van fysiotherapie is. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze affectieve vorm van therapie. Mocht je niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie, of je bent door je jaarlijkse budget heen, dan zijn de kosten nog altijd te overzien en minder hoog dan bij andere praktijken.

  Wat zijn onze openingstijden?

  Onze openingstijden zijn klantvriendelijk. Dagelijks kun je vanaf 8 uur ‘s morgen terecht tot 18 uur ‘s avonds. Op maandag en donder zijn we zelfs tot 21 uur open. Zo kan iedereen een tijd kiezen, die hem of haar schikt.

  Kan de auto worden geparkeerd in de buurt?

  Bij de praktijk zijn voldoende plekken aanwezig om de auto te parkeren. Dus neem gerust de auto, de bereikbaarheid is gegarandeerd.

  Veelgestelde Vragen

  Hoe effectief is een shockwave therapie behandeling?
  Er is tegenwoordig veel literatuur beschikbaar, waarbij de effectiviteit van de shockwave wordt aangetoond. Recente cijfers laten een gemiddelde vermindering van de pijn zien met 80%. Dit betekent in de praktijk dat je vrij snel weer normaal je dagelijkse activiteiten kan oppakken zonder veel hinder.